Politica GDPR

DECLARAȚIA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PE WEB-SITE

Această politică de confidențialitate a fost elaborată pentru a vă informa despre datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați pagina noastră de internet. În colectarea acestor informații, acționăm în calitate de operator de date și, prin lege, trebuie să vă oferim informații despre noi, despre ce și cum folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs.


Cine suntem noi?

Suntem CARABU MEDICAL S.R.L., iar sediul nostru secundar este în Strada Florarilor, Nr. 23, sector 5, București. Ne puteți contacta prin poștă la adresa de mai sus, prin e-mail la office@carabu.ro sau prin telefon la 0747.048.200.

Datele de contact ale responsabilului nostru pentru protecția datelor sunt: office@carabu.ro sau prin telefon la 0747.048.200.
Cum folosim informațiile dvs.

Când utilizați site-ul nostru

Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru

Când achiziționați un produs de pe site-ul nostru

Drepturile dvs. ca persoană vizată

Dreptul dvs. de a formula o plângere

Actualizări ale acestei politici de confidențialitate
Când utilizați site-ul nostru

Când utilizați site-ul nostru pentru a studia produsele și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, o serie de cookie-uri sunt utilizate de noi și de terți pentru a permite site-ului să funcționeze, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută pe site.

Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm, la rândul nostru, numele dvs., numărul de telefon de contact și adresa de e-mail. Folosim aceste informații pentru a răspunde la întrebarea dvs., inclusiv pentru a vă oferi orice informații solicitate despre produsele și serviciile noastre. De asemenea, vă putem trimite un e-mail de mai multe ori după solicitarea pe care ați făcut-o pentru a vă urmări interesul și pentru a ne asigura că am răspuns la satisfacției dvs. Vom face acest lucru pe baza interesului nostru legitim de a furniza informații exacte înainte de vânzare.

Nu folosim informațiile pe care le furnizați pentru a lua decizii automatizate care v-ar putea afecta.

Păstrăm e-mailurile prin care ne-ați contactat timp de 5 ani, după care sunt șterse.
Când achiziționați un produs de pe site-ul nostru

Atunci când achiziționați produse de la noi online, vă cerem numele, adresa, numărul de telefon de contact, adresa de e-mail. Dacă faceți plata cu cardul bancar direct pe site-ul nostru, un procesator de plăți care este împuternicit de către noi să prelucreze plățile efectuate online, va colecta numele și prenumele dvs, informații despre cardul bancar (numarul cardului, data expirarii, banca emitenta, contul bancar). De asemenea, înregistrăm adresa dvs. IP (Internet Protocol), care este adresa computerului dvs. pe Internet.

Vom folosi informațiile dvs. pentru procesarea comenzii și pentru a vă trimite produsele. Vă vom trimite, de asemenea, o înștiințare prin e-mail și este posibil să utilizăm numărul dvs. de telefon pentru a vă contacta în legătură cu achiziția dvs.

Solicităm, așadar, aceste informații pentru a procesa plata, livra produsele sau serviciile dvs. și pentru a îndeplini contractul nostru cu dvs. Înregistrăm adresa dvs. poștală pentru a dovedi autorităților că s-a aplicat impozitul corect asupra vânzării, ceea ce trebuie să facem prin lege.

Informațiile dvs. sunt stocate pe site-ul nostru și pe serverul nostru cloud, ambele având sediul în Uniunea Europeană. Detaliile cardului dvs. de credit sunt transmise unui procesator de plăți terț, care are sediul în Uniunea Europeană. Nu păstrăm informații despre cardul dvs. bancar.

Nu folosim informațiile pe care le furnizați pentru a lua decizii automatizate care v-ar putea afecta.

Păstrăm informațiile dvs. de comandă pentru o perioadă nedeterminată, deoarece licențele pe care le comercializăm pentru produsele noastre nu expiră.
Drepturile dvs. ca persoană vizată

Prin lege, ne puteți întreba ce date cu caracter personal deținem despre dvs. și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte. Dacă v-am solicitat consimțământul pentru a vă procesa datele cu caracter personal, puteți retrage consimțământul în orice moment.

Dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal în baza consimțământului dvs. sau pentru a îndeplini un contract, ne puteți solicita să vă oferim o copie a informațiilor într-un format care poate fi transferat unui alt furnizor.

Dacă vă prelucrăm datele personale în baza consimțământului dvs, puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră.

Aveți dreptul să ne cereți să nu mai folosim datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă de timp dacă credeți că nu facem acest lucru în mod legal.

În unele circumstanțe ne puteți solicita să nu luăm decizii care vă afectează folosind prelucrare automată sau profilare.

Pentru a trimite o solicitare cu privire la datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, vă rugăm să utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în secțiunea Cine suntem noi din această politică.
Dreptul dvs. de formula o plângere

Dacă aveți o reclamație cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal, am prefera să ne contactați direct întâi de toate, pentru a vă putea rezolva reclamația dvs. mai repede. Cu toate acestea, puteți contacta, de asemenea, autoritatea de supraveghere prin intermediul site-ului lor la adresa www.dataprotection.ro sau le puteți scrie la adresa:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresa: B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr.28-30, sector 1, București

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211 | +40.318.059.212
Actualizări ale acestei politici de confidențialitate

Analizăm și, dacă este cazul, actualizăm regulat această politică de confidențialitate din când în când și pe măsură ce serviciile și utilizarea datelor noastre personale evoluează. Dacă dorim să folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă cere acordul.

Vom actualiza numărul versiunii și data acestui document de fiecare dată când acesta este modificat. (25.11.2021)