•  Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pasitor, din aluminiu CB730

Cadrul de mers pliabil si pasitor CB730 este este un dispozitiv ortopedic destinat persoanelor care manifesta o instabilitate accentuata pe durata deplasarii sau dispun de o conditie fizica precara , precum si pacientilor aflati in faza de recuperare in urma unor interventii chirurgicale, asigurand descarcarea partiala post-operatorie a membrelor inferioare. Este un model versatil , la un excelent raport calitate/pret, care se poate utiliza atat in interiorul locuintei, cat si in exterior.

Cadrul de mers este realizat din aluminiu anodizat, de culoarea bronzului, avand o greutate proprie de numai 3 kg. , asigurand un confort sporit in utilizare si avand posibilitatea de reglare in inaltime , in functie de statura utilizatorului . Pe partile laterale , modelul este prevazut cu manere de sprijin ergonomice realizate din polipropilena , sigure si confortabile in utilizare . Cele patru picioare prezinta amortizoare din cauciuc solid , avand un grad ridicat de aderenta la sol si o toleranta sporita la uzura .

Cadrul de mers pliabil CB730 prezinta o dubla functie :

- se poate utiliza in varianta fixa, cu ridicarea intregii greutati a cadrului pentru deplasare , simultan , cu ambele maini ;

- se poate folosi drept cadru de mers pasitor , fara ridicarea de pe sol a intregii greutati a cadrului , ceea ce presupune ca fiecare parte laterala a cadrului sa fie impinsa alternativ si deplasata spre inainte , concomitent cu piciorul utilizatorului .

Cadrul de mers ortopedic CB730 se poate plia foarte usor doar prin apasarea unui buton aflat pe bara frontala a dispozitivului, in vederea depozitarii si a transportului .

Modelul este prevazut pe fiecare picior cu orificii de reglare in inaltime , permitand ajustarea la fiecare 2,5 cm. , in functie de necesitatea utilizatorului .

Se recomanda verificarea periodica a amortizoarelor de cauciuc ale celor patru picioare si inlocuirea acestora in cazul in care manifesta un grad ridicat de uzura.

Caracteristicile tehnice ale cadrului de mers CB730 fix si pasitor :

- greutate proprie : 3 kg.

- lungimea bazei : 58 cm

- latimea bazei : 47 cm

- inaltimea reglabila : 75 cm → 93 cm

- greutate maxima utilizator : 110 kg.

CAS
Produs Decontat Prin CAS

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pasitor, din aluminiu CB730
Cod produs: CB730
Disponibilitate: Indisponibil

Produs decontat prin CAS -

  • 153,83 Lei


 

Etichete: Cadru de mers pliabil, ajustabil pe inaltime, cu functie de pasitor, din aluminiu CB730